Rezervni deli in dodatna oprema

Po pričevanju naših strank se je že velikokrat zgodilo, da so kupile paviljon, nato pa so hotele od prodajalca rezervne dele, pa se teh ni dalo dobiti. Pri nas temu ni tako.

Vemo, da se nesreče dogajajo in še tako kvalitetnemu paviljonu se lahko poškoduje platno ali pa celo ogrodje. Da vam v tem primeru ne bi bilo treba kupovati novih paviljonov v celoti, je pri nas možnost dokupa rezervnih delov. Pred nakupom se pozanimajte o možnostih dobave rezervnih delov za posamezni model.

V primeru, da se vam strga streha lahko kupite samo streho in uporabljate vaše obstoječe ogrodje. In obratno, v kolikor se poškoduje ogrodje, se lahko dokupi samo ogrodje in uporabi obstoječe platno.

Idealno je tudi v primeru potiskanih paviljonov, isti paviljon lahko uporabite s potiskom, lahko pa dokupite še kakšno streho in ga uporabljate za kakšen drug namen.

Samo pomislite, koliko denarja in skrbi si lahko prihranite na tak način.

Druga stvar, na katero bi vas radi opozorili, pa je dodatna oprema za paviljone. Pri tem govorimo predvsem o pripomočkih za boljšo stabilizacijo paviljonov. Pri tem gre lahko za vreče, ki paviljon obtežijo, lahko pa tudi za vrvice, s katerimi paviljon pritrdimo in ga tako zaščitimo.

To vsekakor pride še bolj prav, če imamo paviljon postavljen dlje časa ali pa na terenu, kjer vremenske razmere niso idealne.

Za vse informacije v zvezi z rezervnimi deli in dodatno opremo smo vam na voljo.

0 Comments

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja